PAREMPAA PALKKAA TURVALLISESTI TYÖSUHTEESSA

Rakentajakeskuksen menestystarinoita

Markus Salm, timpuri Rakennuslan työntekijöiden laskutuspalvelu

Olen ennen tottunut, että työnantajat ovat tiukkoja eivätkä jousta omista periaatteista. Kuulin Rakentajakeskuksesta entisen työkaverini kautta ja kiinnostuin itsekin mukaan liittymisestä. Oman yrityksen perustamisen riskit eivät houkutelleet, joten tämä oli minulle paras mahdollinen vaihtoehto. Olen tehnyt timpurin töitä Rakentajakeskuksen kautta ja yllättynyt miten helpoksi kaikki on tehty. On hienoa tehdä mielekästä työtä, sillä pääsen itsekin vaikuttamaan siihen mitä ja koska tekee. Olen päässyt käyttämään ammattitaitoani paljon laajemmissa määrin, kuin koskaan aiemmin. Suosittelen Rakentajakeskukseen liittymistä kaikille rakennusalan tekijöille!

Andres Märt, kalusteasentaja Rakennuslan tekijöiden laskutuspalvelu

Kuulin tuttavaltani Rakentajakeskuksesta. Päätin hakea töihin, koska silloinen työnantajani oli lopettamassa. Ilmoittautuminen netissä oli helppoa, jonka jälkeen minut kutsuttiin haastatteluun ja osaamiskartoitukseen. Työnteko alkoi heti sopimuksen sähköisen allekirjoittamisen jälkeen. Nyt olen ollut jo yli kaksi vuotta ja loppua ei näy, sillä uusia töitä on tarjottu työpankin kautta aina. Olen tyytyväinen, että aikanaan liityin Rakentajakeskukseen mukaan ja saan huomattavasti parempaa palkkaa kuin aikaisemmin.

Ville Kallio, maalari Menestystarinoita Rakentajakeskuksen laskutuspalvelusta

Löysin Rakentajakeskuksen työpaikkailmoituksen ja se vaikutti mielenkiintoiselta. Ensin oli epäileväinen sen suhteen, että Rakentajakeskus antaa tekijöilleen joustavuutta työn itsenäiseen tekemiseen. Kokemus kuitenkin osoitti tämän olevan Rakentajakeskuksen tapa ylläpitää tekijöiden hyvinvointia ja kiinnostusta työn tekemiseen, koska ei ole väkinäistä pakkoa tehdä sellaista työtä mitä ei tykkää tai osaa tehdä. Nykypäivän työmarkkinoilla tämä on todellinen etu.

Tomi Huotari, rakennusapumies Menestystarinoita rakennusalan laskutuspalvelusta

Rakentajakeskuksen kautta sain aluksi lisätienestejä toisen työpaikan ohessa, mutta kun toinen työ loppui äkillisesti, työllistyin onneksi Rakentajakeskuksen työpankin avulla kokopäiväisesti. Oma aktiivisuus ja halu tehdä töitä on ollut tärkeää, oikealla asenteella pääsee pitkälle. Rakentajakeskuksessa voin vaikuttaa omaan palkkaani tekemällä töitä tehokkaasti ja valitsemalla hyvä palkkaisia töitä ja sopimalla joustavasti työajoista.