Tule alihankkijaksi rakennustöihin

Mikäli sinulla on oma rakennusalan yritys ja etsit lisää töitä, voit toimia Rakentajakeskuksen alihankkijana. Alihankkijajäsenenä saat käyttöösi työpankkimme, jossa voit tarkastella ja valita tarjouspyyntöjä. Lisäksi yrityksesi saa käyttöönsä projektikoordinaattorin, joka aktiivisesti etsii uusia projekteja ja laatii niistä tarjouksia.

Projektikoordinaattori tekee projektien selvitykset ja kartoitukset, laatii valmiiksi työselosteet sekä hinnoittelee projektit puolestasi sekä myy yrityksesi osaamista puolestasi. Näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä yritystoimintaasi ja tuottavan työn tekemiseen. Sinulle annetaan työtarjouksia, sovit työn hinnan, aikataulun, ehdot ja muut yksityiskohdat suoraan tilaajien kanssa. Vastaat itse työsi laadusta ja sovittujen aikataulujen ynnä muun pitämisestä.

Rakentajakeskus on satojen yksittäisten erikoisalueiden osaajien verkosto. Nyt etsimme vahvistukseksemme erityisesti rakennusalan ammattilaisia, jotka hallitsevat kodinremonttien kokonaisuuden. Ilmoittaudu Rakentajakeskuksen alihankkijaksi kohdassa "Tule töihin!".

Kenelle Rakentajakeskuksen alihankkijana toimiminen sopii?

Rakentajakeskuksen alihankkijana toimiminen sopii sinulle, jos sinulla on oma rakennusalan yritys, jolle etsit lisää töitä.

Tarvitsenko oman yrityksen?

Kyllä, alihankkijana toimimiseksi sinulla on oltava oma rakennusalan yritys. Jos haluat toimia ilman yritystä, tutustu kohtaan "kevytyrittajyys".

Millaisia töitä Rakentajakeskuksella on tarjolla?

Alihankkijoille Rakentajakeskuksella on tarjolla erityisesti yksityishenkilöiden kotien remontteja.

Mitä hyötyä projektikoordinaattorista on yritykselleni?

Projektikoordinaattori etsii ja kartoittaa aktiivisesti projekteja. Hän tekee vaaditut selvitykset, laatii työselosteet ja hinnoittelee projektit valmiiksi. Sinun vastuullesi ei jää kuin työn suorittaminen.

Kuinka pääsen alihankkijaksi?

Voit ilmoittautua Rakentajakeskuksen alihankkijaksi kohdassa "Tule töihin!". Otamme sinuun yhteyttä asian tarkemmaksi sopimiseksi. Ilmoittautuminen on maksutonta, eikä velvoita sinua mihinkään.