Rakennusalan töitä turvallisesti työsuhteessa

Rakentajakeskuksella on tarjolla työpaikkoja rakennusalan osaajille. Tukenasi on sinulle työt osoittava työjohto. Työstä sinulle maksetaan tulosperusteista palkkaa sekä mahdollisia matkakorvauksia. Työttömyysturvasi on voimassa ja kerrytät vanhuutesi turvaksi työeläkettä.

Rakentajakeskus välittää työntekijöistään; vakuutamme kaikki osaajamme työtapaturmien varalta. Lisäksi vastuuvakuutus korvaa työnteon yhteydessä ulkopuolisille henkilöille tai omaisuudelle aiheutetut vahingot miljoonaan euroon saakka.

Työskentely työsuhteessa Rakentajakeskuksen kanssa sopii sinulle, jos olet rakennusalan ammattilainen, haluat työskennellä joustavasti ja pystyä vaikuttamaan itse työaikoihisi, mutta sinulle on tärkeää varmistaa turvasi työttömyyden, sairauden sekä vanhuuden varalta.

Mukaan pääset helposti: Ensimmäinen askel on ilmoittautua työnhakijaksi kohdassa "Tule töihin!". Rekrytoijamme ottavat sinuun yhteyttä sopiakseen henkilökohtaisen haastattelun, osaamiskartoituksen ja tarjoavat niiden perusteella työsopimusta.

Palkkalaskuri

Työn laskutus tuntihinta alv 0 %
 €
Työtunnit
 h
Laskutus yhteensä
2 400,00 €
Veroprosenttisi
 %
Kilometrikorvaus
 km
Ateriakorvaus
 kpl

Työsuhteessa

Saat käteen arviolta
0 €
Saat käteen tunnilta
0 €

Kevytyrittäjänä / Raksayrittäjänä

Saat käteen arviolta
0 €
Saat käteen tunnilta
0 €

Kenelle työskentely työsuhteessa Rakentajakeskukseen sopii?

Meille työskentely sopii sinulle, joka haluat työskennellä joustavasti ja vaikuttaa itse työaikoihisi, mutta haluat varmistaa turvan työttömyyden, sairaustapausten ja vanhuuden varalta.

Kuinka minulle tarjotaan töitä?

Työnjohto osoittaa sinulle työt joustavasti. Voit itse vaikuttaa työaikoihisi ja vapaa-aikaasi.

Millaisia töitä Rakentajakeskuksella on tarjolla?

Työt voivat olla vuokratyön kaltaisia projekteja isoilla rakennustyömailla, kodin remontteja yksittäisille kuluttajille tai mitä tahansa niiden väliltä.

Miten työaikani määräytyvät?

Sinulle osoitetaan osaamistasi vastaavia töitä joustavasti, itse määritteleminäsi aikoina, kun niitä on tarjolla.

Mikä on mentori?

Mentori on sinulle henkilökohtaisesti osoitettu, kokenut ja osaava rakennusalan ammattilainen, joka opastaa työn tekemisessä. Häneltä voit myös kysyä tarvittaessa neuvoa.

Miten palkkani määräytyy?

Sinulle maksetaan tulokseen perustuvaa palkkaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus matkakorvauksiin.

Millainen on eläketurvani?

Rakentajakeskus maksaa TyEL-maksut maksettujen palkkojen mukaisesti, mikä tarjoaa turvaa eläkepäivien varalle. Voit tutustua eläkekertymääsi osoitteessa www.tyoelake.fi.

Millainen on työttömyysturvani?

Mikäli olet työttömyyskassan jäsen, saat työttömyyden sattuessa ansiosidonnaista päivärahaa, mikäli kuulut työttömyyskassaan, muutoin Kela maksaa sinulle peruspäivärahaa.

Millainen on turvani sairaustapauksissa tai työtapaturmien varalta?

Rakentajakeskus on vakuuttanut sinut työtapaturmien varalta. Vakuutus on voimassa työssä ja työmatkoilla. Sairausloman ajalta saat Kelan päivärahaa.

Kuinka pääsen töihin?

Ensimmäinen askel kohti joustavaa työuraa Rakentajakeskuksella on tietosi antaminen kohdassa "Tule töihin!", jonka jälkeen rekrytoijamme ottavat sivuun yhteyttä sopiakseen henkilökohtaisen haastattelun ja osaamiskartoituksen. Ilmoittautuminen on maksutonta, eikä velvoita sinua mihinkään.