PAREMPAA PALKKAA TURVALLISESTI TYÖSUHTEESSA

Näin se toimii

Rakentajakeskus huolehtii työntekijöiden osaamisen kehittämisestä järjestämällä ammatillista valmennusta ja tuotekoulutuksia. Rakentajakeskuksen työntekijät ovat vakuutettu lakisääteisin vakuutuksin ja lisäksi toiminnan vastuuvakuutuksella, joka korvaa työnteon yhteydessä ulkopuolisille henkilöille tai omaisuudelle aiheutetut vahingot.

Rakentajakeskuksen toimintamalli sopii rakennusalan aloittelijoille ja ammattilaisille, jotka haluavat työskennellä joustavasti ja turvallisesti työsuhteessa sekä varmistaa työttömyysturvan työttömyyden uhatessa. Pystyt itse vaikuttamaan työaikoihisi ja palkkaasi.

Ilmoittautua työnhakijaksi sivun yläosasta painamalla "Tule töihin!" tai tästä linkistä. Rekrytoijamme ottavat sinuun yhteyttä sopiakseen henkilökohtaisen haastattelun, osaamiskartoituksen ja tarjoavat niiden perusteella työsopimusta.

Rakentaja


1
REKISTERÖIDY

Täytä tästä linkistä työnhakulomake suomeksi, viroksi, venäjäksi tai englanniksi sen mukaan millä kielellä haluat palvelua.

Lomakkeella voit kertoa myös, mikä työ on parasta osaamistasi tai toiveita työstäsi. Kerro, milloin haluat aloittaa ja palkkatoiveestasi, haluatko kokopäivätyötä vai lisätyötä iltaisin tai viikonloppuisin. Ilmoittautuminen ei velvoita tai sido sinua mihinkään.

2
OMA INFO

Käsittelemme ilmoittautumisesi pikaisesti, soitamme sinulle ja sovimme henkilökohtaisen tapaamiseen Vantaan toimistoon.

Tapaamisessa teemme sinulle osaamiskartoituksen, kerromme palkasta, työsopimuksen ehdoista ja työntekomahdollisuuksista. Luomme sinulle oman henkilökohtaisen osaamisprofiilin ja ammatillisen osaamisen kehittämissuunnitelman.

3
TYÖPANKKI

Hyväksyttyäsi sopimuksen netissä, saat henkilökohtaiset käyttäjätunnukset työpankkiin ja voit aloittaa välittömästi työtarjousten selaamisen. Töitä löydät työpankista, omalla aktiivisella työnhankinnalla tai Rakentajakeskuksen myyjien kautta.

4
ALOITA

Tämän jälkeen olet valmis aloittamaan työt Rakentajakeskuksen työnohjauksen valvonnassa siten, että Rakentajakeskus vahvistaa työtilaukset ennen töiden aloitusta.
Aina voit soittaa toimistollemme ja kerromme sinulle lisää toiminnastamme.