fbpx

Asbestipurkaja, avoin työpaikka

Asbestipurkaja, avoin työpaikka

Suomen Rakentajakeskus on työntekijöiden ja yritysten yhteistyökumppani, joka välittää työntekijöitä ja välittää työntekijöistä! Toimimme monipuolisesti monilla eri toimialoilla ja toimintamme kattaa koko Suomen.Me olemme Luotettava Kumppani ja kuulumme henkilöstöpalvelualojen liiton HPL:n jäsenyritykseen.

Haussa ammattitaitoisia Asbestipurkajia pääkaupunkiseudulle.

Etsimme erilaisiin kohteisiin juuri sinunlaista osaajaa. Sulla pitää olla kokemusta ja ammattitaitoa asbestinpurusta, lääkärintodistus, pätevyystodistus-, me voimme hoitaa rekisteröimisen Aviin jos se ei ole vielä kunnossa. Työt alkaa heti tai sopimuksen mukaan tarvittaessa  

Tarjoamme Sinulle:

  1. Opastuksen tehtävään työhön
  2. Kilpailukykyisen palkan ja TES mukaiset korvaukset
  3. Laadukkaat työvaatteet ja tarvittavat varusteet
  4. Hyvän työilmapiirin ja vaihtelevuutta työhön
  5. Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Odotamme Sinulta:

  1. Kokemusta ja ammattitaitoa vastaavista tehtävistä
  2. Hyvää fyysistä kuntoa
  3. Alalle vaadittavien korttien ja lupien voimassaoloa
  4. Suomen kielen taitoa
  5. Motivaatiota ja oma-aloitteisuutta
  6. Positiivista asennetta ja luotettavuutta
  7. Joustavuutta työajoista

Millaista työntekijää etsimme?

Reippaalla ja positiivisella asenteella varustettua tekijää, jolla on kokemusta ja ammattitaitoa vastaavista tehtävistä. Sinulla on alalle vaadittavat kortit voimassa ja fysiikka kunnossa raskaampienkin hommien tekemistä varten. Sinulta sujuu sujuvasti suomen kieli ja olet oma-aloitteinen ja luotettava työntekijä.

Eduksi luetaan ajokortti ja auton käyttömahdollisuus

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, työsuhde alkaa vuokrauksella ja hyvän tekijän on mahdollista työllistyä kauttamme pidemmäksikin aikaa. 

Kiinnostuitko? Meille on helppo hakea, täytä yhteystietosi ja kerro osaamisestasi, otamme sinuun yhteyttä vielä saman päivän aikana.

Miksi Suomen Rakentajakeskus?

Meillä saat loistavat työkaverit, vaihtelevan työn ja mahdollisuuden valita työtehtäviä ja ammattialoja. Tule vaikka parhaan ystäväsi tai kavereidesi kanssa meille töihin ja rakenna oma loistava tulevaisuutesi meidän kanssamme!

Toimintamme on monipuolista. Asiakkaamme ja työntekijämme toimivat monella eri alalla. Ammattitaitoiselle tekijälle aina töitä.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, työsuhde alkaa vuokrauksella ja hyvän tekijän on mahdollista työllistyä kauttamme pidemmäksikin aikaa.   

www.rakentajakeskus.fi