fbpx

Rakentaja paikalle yhdellä viestillä!

Tuhansien ammattilaistemme joukosta löydät sopivan tekijän juuri sinun projektiisi, vaivattomasti ja budjetissa pysyen.

Nopeaa ja helppoa

Tarvitsetko työvoimaa heti? Soita meille! Saat nopeasti ja helposti osaavan ihmisen paikalle, eikä työmaa seiso. Koordinaattorimme auttaa sinua aina. 

Tuhansia ammattilaisia

Olisiko kirvesmies, maalari, timpuri vai putkari? Tuhansia laatusertifioituja, taustatarkastettuja rakennusalan ammattilaisia kaikkiin rakennusalan töihin!

Laatutakuu

Maksa vain tehdystä työstä! Jos et ole jostain syystä tyytyväinen lähettämäämme laatusertifioituun ammattilaiseen, saat toisen ammattilaisen tilalle. 

Rakentamisen vahvimmat nyt yhdessä

Rakentajakeskuksen ja Euroworkin yhteistyön ansiosta käytössämme on Suomen kattavimpiin kuuluva rakennusalan ammattilaisten verkosto.  Ulkoistettu työvoima on yrittäjälle turvallinen ja huoleton vaihtoehto, joka paikkaa näppärästi myös ikävät sairastumiset ja karanteenit, projektiaikataulujen viivästymättä. Oli kyseessä sitten nopea keikka tai pitkäaikainen projekti, rakennusalan työvoiman ammattilaisemme löytävät juuri sinulle sopivan tekijän – hetkessä! 

MINKÄLAISTA TYÖVOIMAA TARVITSET?

Timpuri, maalari, hitsari, sähkäri? Oikea tekijä oikeaan työhön

Tuoreet ammattilaiset

Perustason hommia? Ota edullinen tuore ammattilainen!

Vankka osaaja

Varmaa osaamista kaikentasoisiin töihin.

Kokenut konkari

Pitkän kokemuksen omaava tosiammattilainen.
"Olen käyttänyt sekä Euroworkin että Rakentajakeskuksen kavereita, ja hyvin on homma toiminut. Osa on ollut pidempiaikaisissa työkohteissa, ja osa taas tullut vain hetkeksi tuuraamaan sairastumisia ja muita poissaoloja.

Olen pitänyt erityisesti siitä, että tekijä on yleensä nopeasti tarjolla. Ei ole jääneet hommat seisomaan turhan takia. ”
Janne Vanhanen
Apollo Talonrakentajat

RAKENTAJAKESKUS ja Eurowork yrityksen kumppanina

Tyytyväiset työntekijät = tyytyväiset asiakkaat

Saat yrityksellesi Rakentajakeskukselta nopeasti ja vaivattomasti osaavaa, tyytyväistä, sitoutunutta ja luotettavaa työvoimaa kohteeseesi tai työmaallesi. Työntekijämme nauttivat alan todennäköisesti parasta palkkaa, jonka lisäksi heitä motivoi bonusjärjestelmä ja muut erilaiset edut. Eurowork on Suomen suurin rakennusalan osuuskunta, jonka omistajajäsenet työskentelevät vahintään työehtosopimuksen mukaisella palkalla, nauttien myös hyvästä työstä kertyvistä eduista. Vastuullisina, eettiset arvot omaavina yrityksinä yhteiskuntavastuut hoidetaan kunnialla ja asianmukaiset vakuutukset ovat lakisääteisiä tasoja kattavammat. Sekä Rakentajakeskus että Eurowork ovat tilaajanvastuu.fi -jäsenyrityksiä. Voit lukea lisää Euroworkista osoitteessa www.eurowork.fi. 

RAKENTAJAKESKUS JA EUROWORK TYÖLLISTÄVÄT MONIPUOLISESTI

Työllistämme osaajia eri toimialaoille

Tarjoamme työvoimaa monipuolisesti rakennuksille, teollisuuteen, logistiikkaan ja kiinteistönhuoltoon. Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa meiltä osaaja omalle työmaallesi!

0 +
Rekrytoinnin ammattilaista
0 +
Rekrytoitua osaajaa
0 +
Tyytyväistä asiakasta

HOIDA ASIAKKUUTTA NÄPPÄRÄLLÄ SOVELLUKSELLA

Asiakassuhteen hoitaminen ei ole koskaan ollut helpompaa

Rakentajakekuksen sovelluksella voit helposti tilata työvoimaa aina kun tarvitset. Sovelluksesta löydät myös parilla klikkauksella heti vapaana olevat ammattilaiset ja napin painalluksella saat tekijän lyhyeen tai pidempiaikaiseen työsuhteeseen vaivattomasti.

Tämän lisäksi voit hoitaa sovelluksella tuntien ilmoittamisen, palautteen ja käytössäsi on aajantasaiset sekä yksityiskohtaiset raportit. Lataa sovellus ja kirjaudu, saat sen heti käyttöösi ilmaiseksi.

MEILLÄ ON SATOJA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Rakentajakeskukseen kumppaneita