fbpx

Rakentajakeskus yrityksille

Koska pidämme huolta työntekijöistämme, olemme ansainneet myös asiakkailtamme erinomaisen arvosanan.

RAKENTAJAKESKUS yrityksen kumppanina

Tyytyväiset työntekijät = tyytyväiset asiakkaat

Saat yrityksellesi Rakentajakeskukselta nopeasti ja vaivattomasti osaavaa, tyytyväistä, sitoutunutta ja luotettavaa työvoimaa kohteeseesi tai työmaallesi. Työntekijämme nauttivat alan todennäköisesti parasta palkkaa, jonka lisäksi heitä motivoi bonusjärjestelmä ja muut erilaiset edut. Meiltä löydät asiakaspalvelijat, jotka palvelevat niin työntekijöitä kuin yrityksiäkin omalla äidinkielellä, ja apunasi asiakkuudessa on monipuolinen ja helppokäyttöinen työaikojen hyväksyntäjärjestelmä.

RAKENTAJAKESKUS TYÖLLISTÄÄ MONIPUOLISESTI

Työllistämme osaajia eri toimialaoille

Tarjoamme työvoimaa ja työmahdollisuuksia monipuolisesti rakennuksille, teollisuuteen, logistiikkaan ja kiinteistönhoitoon. Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa meiltä osaaja omalle työpaikallesi tai hae meille töihin.

0 +
Rekrytoinnin ammattilaista
0 +
Rekrytoitua osaajaa
0 +
Tyytyväistä asiakasta

HOIDA ASIAKKUUTTA NÄPPÄRÄLLÄ SOVELLUKSELLA

Asiakassuhteen hoitaminen ei ole koskaan ollut helpompaa

Rakentajakekuksen sovelluksella voit helposti tilata työvoimaa aina kun tarvitset. Sovelluksesta löydät myös parilla klikkauksella heti vapaana olevat ammattilaiset ja napin painalluksella saat tekijän lyhyeen tai pidempiaikaiseen työsuhteeseen vaivattomasti.

Tämän lisäksi voit hoitaa sovelluksella tuntien ilmoittamisen, palautteen ja käytössäsi on aajantasaiset sekä yksityiskohtaiset raportit. Lataa sovellus ja kirjaudu, saat sen heti käyttöösi ilmaiseksi.

RAKENTAJAKESKUS PALVELEE MONIPUOLISESTI

Henkilöstövuokraus ja suorarekrytointi

Henkilöstövuokraus

Lue lisää suositusta henkilöstövuokrauspalvelustamme.

Suorarekrytointi

Voisiko suorarekrytointi olla sopiva vaihtoehto yrityksellesi?

Ulkoistaminen

Ulkoista henkilökuntasi meille ja keskity yrityksesi kasvattamiseen.
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pellentesque id nisl eu malesuada. Maecenas feugiat, urna sit amet mollis ultricies, ligula dui tempor sapien, et pretium ex risus vitae odio. Morbi porttitor enim eu gravida elementum. Sed sit amet gravida diam. In dictum nulla ut interdum tristique.

Sed sed scelerisque nulla. Integer maximus diam in dictum blandit. Curabitur orci orci, sagittis eu porta quis, maximus ac augue. Vivamus condimentum lacus suscipit cursus fermentum. Phasellus ac vehicula elit. Aenean posuere turpis ac turpis auctor imperdiet. ”
ANTTI ASIAKAS
Toimitusjohtaja
Yritys Oy Ab

MEILLÄ ON SATOJA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Rakentajakeskukseen kumppaneita