Bonusjärjestelmä

Rakentajakeskus palkitsee sinut hyvästä työstä.

KUN TEET TYÖSI HYVIN, NAUTIT PAREMMISTA ANSIOISTA

Reilu bonusjärjestelmä

Rakentajakeskuksen jokainen työntekijä kuuluu automaattisesti työmarkkinoiden parhaimpiin lukeutuvaan bonusjärjestelmään. Bonus perustuu asiakkaan antamiin arvioihin työntekijän työstä ja bonus sisällytetään osaksi työntekijän saamaa rahapalkkaa. Työnantaja antaa arviot portaittaisella luokituksella, jossa paras arvio 5 pistettä ja heikoin 1 piste. Saat bonusta myös rekrytointiavusta, kun suosittelet tuttujasi meille töihin. Maksamme jokaisesta vinkkaamastasi henkilöstä bonusta, kun suosittelemasi henkilö on työskennellyt meillä yli 200 tuntia (noin kuukauden työsuhde).

Bonusjärjestelmän lisäksi maksamme työehtosopimusta parempaa palkkaa, joka sovitaan aina henkilökohtaisesti työsuhteen solmimisen yhteydessä. Palkan lisäksi maksamme sinulle matkakulut ja työehtosopimuksessa määritellyt palkanlisät. Palkkasi kasvaa työsuhteesi mukana, kun saat lisää komeusta, koulutusta tai hyvää palautetta työstäsi ja meillä pääset parempiin ansioihin. Me maksamme palkkaa, joka on reilu ja perustuu oikeaan osaamiseen sekä kokemukseen taulukoiden sijasta.

KATO MITEN MAKSAMME BONUSTA SAAMASI ARVION MUKAAN

Reilu bonusjärjestelmä

Katso alla olevista laatikoista, miten bonus kertyy asiakkaalta saamiesi pisteiden mukaan viimeisimmiältä työtehtävältä. Bonus maksetaan normaalin rahapalkkasi päälle jokaisen palkanmaksun yhteydessä.

YKSI PISTE
0 %
KAKSI PISTETTÄ
0 %
KOLME PISTETTÄ
0 %
NELJÄ PISTETTÄ
0 %
VIISI PISTETTÄ
0 %

MITEN BONUKSET KÄYTÄNNÖSSÄ MUODOSTUVAT

Katso esimerkkilaskelmat

Teet yhden kuukauden mittaisen työsuorituksen asiakkaalla ja peruspalkkasi on 3000€ kuukaudessa, eli työsuortuksen ajalta. Katso alla olevista esimerkeistä miten bonuksesi muodostuu eri pisteytysten perusteella.

Peruspalkka: 3000€
Bonus 0%: 0€
Ansaitset: 3000€
Peruspalkka: 3000€
Bonus 1%: 30€
Ansaitset: 3030€
Peruspalkka: 3000€
Bonus 2%: 60€
Ansaitset: 3060€
Peruspalkka: 3000€
Bonus 2%: 60€
Ansaitset: 3060€
Peruspalkka: 3000€
Bonus 4%: 120€
Ansaitset: 3120€

AUTA MEITÄ REKRYTOIMAAN JA ME PALKITSEMME SINUT JA KAVERISI

Suosittele meitä kavereillesi

Suosittele meitä kavereillesi ja muille tuttavillasi tai ihan kenelle vain, joka on tarjoamiemme palvelualojen osaaja. Me palkitsemme sivut ja kaverisi ruhtinaallisesti rahapalkkiolla, kun 160 ensimmäistä työtuntia, eli noin kuukauden työsuhde, tulee täyteen.

Sinä ja kaverisi saatte palkan päälle

+300€

BONUSJÄRJESTELMÄ

Säännöt

MEILLÄ ON SATOJA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Rakentajakeskukseen kumppaneita