fbpx

Bonusjärjestelmä

Rakentajakeskus palkitsee sinut hyvästä työstä.

KUN TEET TYÖSI HYVIN, NAUTIT PAREMMISTA ANSIOISTA

Reilu bonusjärjestelmä

Rakentajakeskuksen jokainen työntekijä kuuluu automaattisesti työmarkkinoiden parhaimpiin lukeutuvaan bonusjärjestelmään. Bonus perustuu asiakkaan antamiin arvioihin työntekijän työstä, ja bonus sisällytetään osaksi työntekijän saamaa rahapalkkaa. Työnantaja antaa arviot portaittaisella luokituksella, jossa paras arvio on 5 pistettä ja heikoin 1 piste. Saat bonusta myös rekrytointiavusta suositellessasi tuttujasi meille töihin. Maksamme jokaisesta vinkkaamastasi henkilöstä bonusta, kun suosittelemasi henkilö on työskennellyt meillä yli 160 tuntia (noin kuukauden työsuhde).

Bonusjärjestelmän lisäksi maksamme työehtosopimusta parempaa palkkaa, joka sovitaan aina henkilökohtaisesti työsuhteen solmimisen yhteydessä. Palkan lisäksi maksamme sinulle matkakulut ja työehtosopimuksessa määritellyt palkanlisät. Palkkasi kasvaa työsuhteesi mukana kokemuksesi, koulutuksesi ja palautteesi arvosanojen kasvaessa. Me maksamme palkkaa, joka on reilu ja perustuu oikeaan osaamiseen sekä kokemukseen taulukoiden sijaan.

Miten bonusjärjestelmä määräytyy?

Palautteeseen perustuvat bonukset

Alla olevasta taulukosta näet, miten asiakkailta saamasi palaute kerryttää bonustasi. Bonus maksetaan normaalin rahapalkkasi päälle jokaisen palkanmaksun yhteydessä.

YKSI PISTE
0 %
KAKSI PISTETTÄ
0 %
KOLME PISTETTÄ
0 %
NELJÄ PISTETTÄ
0 %
VIISI PISTETTÄ
0 %

MITEN BONUKSET KÄYTÄNNÖSSÄ MUODOSTUVAT?

Esimerkkilaskelma bonusten kertymisestä

Teet yhden kuukauden mittaisen työsuorituksen asiakkaalle, ja peruspalkkasi on 3000€ kuukaudessa. Katso alta löytyvästä esimerkistä, miten bonuksesi muodostuu asiakkaan antamien eri pistearvioiden perusteella.

Peruspalkka: 3000€
Bonus 0%: 0€
Ansaitset: 3000€
Peruspalkka: 3000€
Bonus 1%: 30€
Ansaitset: 3030€
Peruspalkka: 3000€
Bonus 2%: 60€
Ansaitset: 3060€
Peruspalkka: 3000€
Bonus 2%: 60€
Ansaitset: 3060€
Peruspalkka: 3000€
Bonus 4%: 120€
Ansaitset: 3120€

AUTA MEITÄ REKRYTOIMAAN JA ME PALKITSEMME SINUT JA KAVERISI!

Suosittele meitä kavereillesi

Kun suosittelet meitä kavereillesi ja muille tuttavillesi, me palkitsemme sinut ja kaverisi rahapalkkiolla ensimmäisen 160 työtunnin täyttyessä. 

Sinä ja kaverisi saatte palkan päälle

+300€

BONUSJÄRJESTELMÄ

Säännöt

MEILLÄ ON SATOJA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Rakentajakeskukseen kumppaneita